Seværdigheder

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Bridgewalking er en unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn.


Humlemagasinet

20 forskellige spændende temahaver og park på 10 tdr. land. Humlehaven, Æblehaven, Prinsesse Marie Haven anlagt som fransk parterrehave, Den engelske Rosenhave, Agavehaven med videre. Fra Ewaldhøjen har man udsigt over alle haverne. Et smukt syn, hvor man også kan se landbohaved med det stråtækte bindingsværkshus.


Keramikmuseum Danmark

CLAY Keramikmuseum er et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design


Lillebæltsstien

Lillebæltsstien er en smuk vandretur langs kysten. Ruten har start og slut i det nordlige Strib og Gamborg i syd og er derfor ikke en rundstrækning, medmindre man sejler den ene vej med MS Fortuna. Opleve bland andet Gl. Havn, Hindsgavl halvøen og den smukke trampesti fra Skrillinge til Gamborg undervejs.


Middelfart Museum

Middelfart Museum

Her kan bl.a. opleves udstillingen “Middelfart Sindssygehospital 1888-1999”, høre om Marsvinjægerne og deres fangst, og se udstillingen om områdets maritime historie.


Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt

Oplevelser i skøn natur på alle årstider. Naturparken og havet i og omkring Middelfart byder på oplevelser i og under havet. Prøv kræfter med vandsport, dykning, fisketure eller hvalsafari. Der venter også oplevelser til lands med smukke vandre og cykelruter, som tager dig med rundt i naturparkens varierende landskab.


Strib Automobilmuseum

Strib Automobilmuseum

Med udsigt til Lillebælt og beliggende på en naturskøn kæmpegrund kan du opleve en unik samling af køretøjer fra en svunden tid. Museet byder på en unik samling af kendte biler.


Fredericia

Visit Fredericia

I Fredericia kan du bl.a. tage på byvandring og høre historien om Fredericia Vold, besøge Madsbyparken med familien. MS Fortuna har afgange mellem Middelfart og Fredericia.


Visit Middelfart

Visit Middelfart

Her bugter sig et bælt omkring en perlerække af oplevelser. Midt i Danmark, langs den 117 km lange kyststrækning, finder du Danmarks nok hyggeligste købstad, Middelfart. Et hav af oplevelser som for eksempel Bridgewalking, Hvalsafari, Nordens største museum for Keramisk kunst og den skønneste natur, midt i Danmarks største maritime naturpark.